Manapság a kisállat kozmetika nem csak egyszerű divat és hóbort. Az elmúlt három évtizedben mindenki számára elérhetővé vált kedvenceik szakszerű külsődleges ápolása, minden igényt kielégítő kutyáknak kifejlesztett nagyszerű kozmetikumok és munkánkat megkönnyítő eszközök, technikák által. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a kozmetikai szépítkezés kutyáink érdekét és jó egészségét szolgálja, hiszen a genetika és a tudatos tenyésztés hatására sokat változott kutyáink külleme, szőrzete. nem csak szépek és illatosak lesznek, de nagyon sok higiéniai és egészségügyi problémát előzhetünk meg vele vagy a már meglévő problémát észlelhetjük, esetlegesen kezelhetjük. fel tudjuk hívni a figyelmet olyan nagyobb problémákra amit már állatorvosi felügyelet mellett kell megoldani. Néhány a sűrűn észlelt problémák, amiket egy laikus gazdi a legtöbbször észre sem vesz: toklász, begyulladt bűzmirigy, fogkő, begyulladt íny, mozgó fogak, begyulladt fülek, bőrprobléma, sérv, gomba, daganat, ortopédia problémák. 

  • Kozmetikámban csak teljes körű szolgáltatást nyújtok, ami azt jelenti, hogy csak nagyon ritka, kivételes esetben hagyom ki a fürdetést, hiszen a legfontosabb művelete, alappillére a munkámnak.

  • szívesen vállalom a nagyon csomós, bontandó szőrű kutyák rendbe tételét, szőrük regenerálását.

  • kifejezetten szeretek trimmelni, szeretem ha van miből alkotni, így nagy nagy szeretettel várom a szálkás és drót szőrű ebeket, a vegyes szőrzetű szettereket és spánieleket is.

  • természetesen a hobbi fazonok kialakítására is nagy hangsúlyt fektetek, ezért kezdtem el tanulni a pár éve divatba jött ázsiai stílust, jöhetnek a bevállalósabb kutyusok is.

  • szolgáltatásaim között nem szerepel a fogkő eltávolítás és a szőrfestés sem, és nem is fognak. 
     

  • a le nem mondott és kárba veszett időpontok után, következő alkalmat csak 100% felár ellenében tudom biztosítanI. aki kétszer nem jön el lemondás nélkül, úgy többé nem tudom fogadni.

árlista

(pontosabb árakért kérem érdeklődjön telefonon)

rövid szőrűek: 4.000 - 7.500

félhosszú/hosszú szőrűek: 6.000 - 15.000(től)

trimmelős fajták: 4.500-6.000/óra

nyírós/ollózós fajták: 5.500 - 15.000(től)

bontás: alapár + 2.500-3.000/óra

bolhaírtás: alapár + 1.500-2.500

agresszív/harapós kutya: alapár + 50-100%

nagyon elhanyagolt kutya: alapár + 50-100%

kölyök beszoktató kozmetika: alapár - 20%

karomvágás, fültisztítás : 1.000 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now