Manapság a kisállat kozmetika nem csak egyszerű divat és hóbort. Az elmúlt három évtizedben mindenki számára elérhetővé vált kedvenceik szakszerű külsődleges ápolása, minden igényt kielégítő kutyáknak kifejlesztett nagyszerű kozmetikumok és munkánkat megkönnyítő eszközök, technikák által. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a kozmetikai szépítkezés kutyáink érdekét és jó egészségét szolgálja, hiszen a genetika és a tudatos tenyésztés hatására sokat változott kutyáink külleme, szőrzete. Nem csak szépek és illatosak lesznek, de nagyon sok higiéniai és egészségügyi problémát előzhetünk meg vele vagy a már meglévő problémát észlelhetjük, esetlegesen kezelhetjük. Fel tudjuk hívni a figyelmet olyan nagyobb problémákra amit már állatorvosi felügyelet mellett kell megoldani. Néhány sűrűn észlelt probléma, amiket egy laikus gazdi a legtöbbször észre sem vesz: toklász, begyulladt bűzmirigy, fogkő, begyulladt íny, mozgó fogak, begyulladt fülek, allergia, bőrprobléma, sérv, gomba, daganat, ortopédia problémák. 

12 éves szakmai tapasztalat
szakszerű trimmelés
különböző nyírási technikák
kiállítási felkészítés
kölyök beszoktató program

  • Kozmetikámban csak teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ami azt jelenti, hogy csak nagyon ritka, kivételes esetben hagyjuk ki a fürdetést, hiszen a legfontosabb művelete, alappillére (a szárítással együtt) a munkánknak.

  • szívesen vállaljuk a nagyon csomós, bontandó szőrű kutyák rendbe tételét, szőrük regenerálását.

  • kifejezetten szeretünk (és tudunk is) trimmelni, szeretjük ha van miből alkotni, így nagy nagy szeretettel várjuk a szálkás és drót szőrű ebeket, a vegyes szőrzetű szettereket és spánieleket is.

  • természetesen a hobbi fazonok kialakítására is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért kezdtük el tanulni a pár éve divatba jött ázsiai stílust, jöhetnek a bevállalósabb kutyusok is.

  • fogkő eltávolítást és szőrfestést nem vállalunk.
     

  • a le nem mondott és ezáltal kárba veszett időpontok után, következő alkalmat csak 100% felár ellenében tudunk biztosítanI a sok visszaélés miatt. aki kétszer lemondás nélkül nem jelenik meg az időpontján, úgy többé nem áll módunkban fogadi.